طرح توجیهی توليد سوسيس و کالباس (پروژه کارآفرینی)

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
فهرست مطالب

شرح
فصل اول
جدول نتايج چكيده طرح 2

فصل دوم
كليات در راستاي شناسائي محصول و 3
مقدمه
1-2 تعريف ، ويژگيها و مشخصات فني محصول از نظر شكل ظاهري ، طبقه بندي و.... 4
2-2 چگونگي و ميزان بكارگيري بعنوان كالاي نهايي يا واسطه اي 5
3-2 ارائه ديدگاههاي كلي در مورد قيمت و امكان فروش 5

فصل سوم
بررسي و برآوردهاي فني 6
1-3 ارزيابي روشهاي مختلف توليدي وگزينش روش بهينه 6
2-3 تشريح دقيق و جامع فرآيند توليد 6
3-3 مسير فرآيند و نمودار گردش مواد 8
4-3 بررسي مناطق و مراحل و شيوه هاي كنترل كيفيت 10
5-3 تعيين و محاسبه ظرفيت برنامه توليد و شرايط عملكرد واحد 12
6-3 ذكر نام اصلي و تجاري همراه با مشخصات فني منابع تامين و ... 14
7-3 بررسي و تحقيق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهيزات خط توليد 16
8-3 تعيين مشخصات خدمات مورد نياز و تاسيسات عمومي 18
9-3 تجزيه و تحليل و محاسبه تعداد نيروي انساني 19
10-3 محاسبه كليه سطح زيربناي لازم براي سالن توليد انبارها تاسيسات و ... 20

فصل چهارم
بررسي هاي مالي و اقتصادي 23
1-4 تدوين و تشريح و جداول هزينه هاي اصلي واحد 23
2-4 تدوين و تشريح و جداول هزينه هاي سرمايه اي واحد 24
3-4 برآورد دارائيهاي ثابت سرمايه در گردش كل سرمايه گذاري 26
4-4 هزينه هاي استهلاك و تعمير و نگهداري عملياتي و غير عملياتي 28
5-4 برآورد كل هزينه هاي ثابت توليد و هزينه هاي متغير توليد 28
6-4 محاسبه قيمت فروش بر اساس سود منطقي و قابل انتظار 29
7-4 تعيين شاخص هاي اقتصادي ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلي و ... 29

مقدمه
مقوله غذا و تغذيه فرآيند ضروري براي حفظ و ادامه حيات مي باشد و تنها تعداد معدودي از مواد غذائي از جمله گوشت خاصيت رفع گرسنگي را دارد وفرآورده هاي گوشتي از جمله سوسيس ها و كالباسهايي نيز كه از انواع گوشت هستند منابع غذائي لذيذي بشمار مي آيند كه ضمن اينكه هر انساني را از گرسنگي نجات ميدهد باعث رشد جسمي و مغزي نيز ميگردد چرا كه مقدار پروتئين هاي حيواني اسيدهاي آمينه ضروري ومناسب درآنها به اندازه كافي بالا ميباشد و ميتواند منبع غذائي خوبي در رژيم غذائي يك فرد باشد از طرفي با توجه به روند صنعتي شدن جامعه و افزايش تمايل افراد به استفاده از غذاهاي نيمه آماده يا به اصطلاح فست فود به دليل وقت كم مصرف اين نوع فرآورده هاي گوشتي نيز روزبه روزبيشتر مي شود و توجه به آمار مصرف خیلی کم در ایران که سرانه مصرف با وجود 250 کارخانه فعال و تولید حدود 400 هزار تن در سال به مقدار 4 کیلو در سال میباشد که در مقایسه با کشورهای اروپائی بسیار پائین میباشدمیزان مصرف در کشورهای اروپائی سرانه 64 کیلو میباشد با نظري به تاريخچه صنعت توليد سوسيس و كالباس درايران و روند صعودي آمار توليد كنندگان و بالطبع روند صعودي مصرف اين كالا بيشتر به اين قضيه واقف ميشويم .از سال 1310 در سطح كارگاهي و ابتدائي اولين واحد هاي توليد كننده اين كالا شروع بكار نمودند و سپس واحد هاي ديگري در گيلان و كرج تاسيس شد .
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 9389 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: word - قابل ویرایش

تعداد صفحات: 31

حجم فایل:522 کیلوبایت

 قیمت: 3,200 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل پشتیبانی 24 ساعته : 09909994252
  • محتوای فایل دانلودی:
    طرح توجیجی توليد سوسيس و کالباس (پروژه کارآفرینی)